Voor begeleid wonen in Valkenburg

Een thuis bieden, dat is wat het speerpunt is van Stichting Zonnewende.

Wij bieden een thuis

Wij staan voor het bieden van goede en persoonlijke begeleiding én een veilige woonomgeving met de ondersteuning die u nodig heeft. In Valkenburg bieden wij deze persoonlijke begeleiding in Huize Buitenlust en Huize Reginald, waarbij elk huis zijn eigen specifieke kenmerken heeft.

Passend bij uw situatie

Elke situatie is verschillend, dat beseffen wij van Stichting Zonnewende maar al te goed. Wij werken altijd vanuit onze kernwaarden: menselijk, huiselijk, betrouwbaar en persoonlijk. Op deze manier werken wij samen met u aan uw doelen en wensen.

In Valkenburg kunnen wij u ondersteuning bieden bij beschermd wonen, maar ook voor beschut/begeleid wonen, individuele begeleiding, dagbesteding en huishoudelijke hulp is Stichting Zonnewende een betrouwbare zorgaanbieder.

De aanpak welke wij hanteren, is niet standaard. Er is geen vaste methodiek of werkwijze. Maatwerk is waar wij voor staan. Het draait namelijk om uw specifieke situatie. Wij passen ons aan binnen alle mogelijkheden.

Ondersteuning bij u thuis of binnen onze locaties

Wanneer het mogelijk is, bieden wij ondersteuning bij u thuis aan. Wegens omstandigheden kan het mogelijk zijn dat de ondersteuning passender is binnen een van onze locaties.

In Valkenburg bieden wij zowel begeleid wonen als beschermd wonen op twee verschillende locaties: Huize Buitenlust en Huize Reginald. Elke locatie met zijn eigen kenmerken, maar allebei op een strategische ligging vlakbij diverse belangrijke voorzieningen.

Huize Buitenlust

Huize Buitenlust is gelegen aan de provinciale weg Valkenburg aan de Geul / Meersen, vlakbij het fraaie centrum en mooie natuur van Valkenburg aan de Geul.

Binnen Huize Buitenlust, dat een centrale ligging heeft, vlakbij alle belangrijke voorzieningen, is er plaats voor maximaal 29 bewoners.

Er zijn 27 kamers en 2 zelfstandige woonruimten. Kamers variëren in afmeting en hebben gedeelde faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een douche en toilet.

Welke voorzieningen zijn er aanwezig in de nabije omgeving?

Treinstation
Busstation
Guest Allowed
Aldi
Huisarts
Guest Allowed
Tandarts
Kringloopwinkel
Guest Allowed
Kapper

De voorzieningen in de omgeving zijn onder andere:

Treinstation
Busstation
Guest Allowed
Jan Linders
Albert Heijn
Guest Allowed
Huisarts
Tandarts
Guest Allowed
Diverse winkels in het sfeervolle centrum

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze locaties in Valkenburg of over de ondersteuning die wij kunnen bieden? Schroom dan niet, maar neem gerust contact met ons op.

Logo Stichting Zonnewende

Huize Buitenlust

Broekhem 95,
6301 HE Valkenburg a/d Geul

Huize Horizon

Putstraat 25-27,
6471 GB Kerkrade

Huize Reginald

Daalhemerweg 38,
6301 BK Valkenburg a/d Geul
Logo Stichting Zonnewende Huize Buitenlust