Beschermd en begeleid wonen in Kerkrade

Stichting Zonnewende heeft als doel om goede, persoonlijke begeleiding te bieden en hierbij een veilige woonomgeving te creëren met de ondersteuning die u hierbij nodig heeft.

Wij bieden een thuis

Wij bieden u meer dan een verblijfplaats, wij bieden u een thuis! In Eygelshoven, gemeente Kerkrade, bieden wij zowel beschermd wonen als begeleid wonen in Huize Horizon.

Aansluitend op uw persoonlijke situatie

Elk persoon heeft behoefte aan een andere aanpak. Geen enkele situatie is hetzelfde, dat beseffen wij van Stichting Zonnewende maar al te goed. Ook in Kerkrade werken wij vanuit onze kernwaarden; menselijk, huiselijk, betrouwbaar en persoonlijk.

Met deze kernwaarden in gedachten, werken wij samen met u aan uw persoonlijke doelen en wensen. Hierbij is altijd sprake van maatwerk. Wij passen ons binnen de mogelijkheden aan op uw specifieke situatie.

In Huize Horizon in de gemeente Kerkrade is zowel beschermd wonen als begeleid wonen mogelijk. Maar daarnaast biedt Stichting Zonnewende ook individuele begeleiding, dagbesteding en huishoudelijke hulp. Op onze locatie, maar ook bij u thuis, kunt u op Stichting Zonnewende rekenen wanneer u zoekt naar een betrouwbare zorgaanbieder.

Rust en stabiliteit

Het draait bij ons om uw herstel. Samen met u willen wij uw zelfredzaamheid vergroten. Wij staan u bij waar dat nodig is.

In het begin is het van belang om uw specifieke situatie en behoeften in kaart te brengen. Van daaruit richten we ons op het zorgen van stabiliteit en rust voor u als individu. Door een persoonlijk plan vast te leggen met wensen en doelen kunnen we stapsgewijs kijken hoe we daar terecht komen.

Dit stappenplan kunnen wij ook eventueel samen met andere betrokkenen uitzetten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld familieleden of andere hulpverleners.

Welke belangrijke voorzieningen zijn er in de omgeving?

Treinstation
Bushalte
Guest Allowed
Jumbo
Huisarts
Guest Allowed
Tandarts
Bibliotheek
Guest Allowed
Kapper

Heeft u vragen?

Schroom dan niet, maar neem gerust contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om uw specifieke situatie te bespreken.

Logo Stichting Zonnewende

Huize Buitenlust

Broekhem 95,
6301 HE Valkenburg a/d Geul

Huize Horizon

Putstraat 25-27,
6471 GB Kerkrade

Huize Reginald

Daalhemerweg 38,
6301 BK Valkenburg a/d Geul
Logo Stichting Zonnewende Huize Buitenlust