Ambulante begeleiding bij Valkenburg

Heeft u behoefte aan ambulante zorg? Neem contact op met Stichting Zonnewende

Heeft u of heeft iemand in uw omgeving behoefte aan ambulante zorg? Een beschermde woonomgeving waar begeleiding altijd centraal staat? In dat geval doet het u goed om contact op te nemen met Stichting Zonnewende. De specialisten van dit team kunnen u een nieuw en veilig thuis bieden. Hierdoor bent u altijd zeker van begeleiding die past bij uw wensen en behoeften.

Kies uit twee locaties in Valkenburg

Wist u dat Stichting Zonnewende over drie locaties voor beschermd wonen in Zuid-Limburg beschikt? Twee locaties zijn in Valkenburg gevestigd, de derde locatie vindt u in Kerkrade. Zowel beschermd wonen als begeleid wonen worden in alle panden aangeboden. Uiteraard kan het team u alles vertellen over beide vormen van wonen en denken graag met u mee wat de beste oplossing in uw situatie is.

Altijd een veilige plek om te wonen dankzij ambulante begeleiding

Door te kiezen voor ambulante begeleiding bij Stichting Zonnewende, bent u altijd zeker van een veilige plek om te wonen. Meer weten over welke voordelen er allemaal verbonden zijn aan deze vorm van zorg? Neem gerust eens een keer contact op en laat u vrijblijvend informeren. Er wordt graag op een professionele manier en samen met u gewerkt aan uw wensen en doelen.