Beschermd wonen in Zuid-Limburg bij Stichting Zonnewende 

Contact

Heeft u behoefte aan een beschermde woonomgeving en begeleiding op maat in de buurt van Valkenburg? Ondersteuning en begeleiding nodig én een veilige plek om te wonen? Past je huidige hulpverlening niet meer bij jou of je situatie?

Stichting Zonnewende helpt! Wij kunnen u een nieuw thuis bieden, met begeleiding die past bij uw behoeften en wensen.


Stichting Zonnewende beschikt over drie locaties voor beschermd wonen binnen Zuid-Limburg: twee locaties zijn gelegen in Valkenburg en één in Kerkrade. Binnen alle panden van Stichting Zonnewende wordt begeleid en beschermd wonen aangeboden. Welke past bij u?

Neem contact op met Stichting Zonnewende voor meer informatie

Welkom bij Stichting Zonnewende

"Iedereen met psychische, sociaal-maatschappelijke en/of psychiatrische problematiek heeft recht op gepaste huisvesting en goede ondersteuning."

Stichting Zonnewende in Valkenburg is een betrouwbare zorgaanbieder die bovenstaande samen met u wil waarmaken. Vanuit onze kernwaarden menselijk, huiselijk, betrouwbaar en persoonlijk, werken wij op een professionele wijze met u aan uw doelen en wensen.

Hiervoor bieden wij bij Stichting Zonnewende de volgende diensten aan:

  • Beschermd wonen
  • Beschut/begeleid wonen
  • Individuele begeleiding
  • Dagbesteding

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Kijk dan gerust verder op deze website of neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact opnemen